Недвижими Имоти

Недвижими имоти в България по брега на Черно море и в планински ски курорти

Апартамент в Бяла с невероятна гледка към морето

Ваканционният комплекс Silver Beach е разположен на първа линия на плажната ивица в град Бяла и се състои от две отделни сгради А и Б. Сграда (А) се състои от 122 апартамента, басейн, джакузи, лоби бар и барбекю. Сграда (А) е на етап „груб строеж”.

Апартамент в Бяла с невероятна гледка към морето

Сграда (Б) се състои от 105 апартамента с площ от 45 -175 кв м., лекарски и зъболекарски кабинет, магазини, аптека, фитнес център и сауна. Сграда Б ще бъде завършена през Април 2008 година.

Апартаментът, който представяме на Вашето внимание е разположен на първия етаж на сграда А и има площ 64 кв м (26,9 кв м общи част). Апартаментът се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, коридор, баня с тоалетна и тераса. Цената на жилището е 127274 EUR.

Град Бяла е разположен в североизточна България и е основен административен център на община Бяла. В общината се включват град Бяла и селата Попович, Дюлино, Господиново, Горица и Самотино.

Бяла е разположена на приблизително 50 км южно от Варна и 70 км северно от Бургас.

Основните отрасли, характерни за региона са туризмът, земеделието и лозартсвото. В града са изградени много ресторанти, клубове и други увеселителни заведения, които по време на летния сезон са непрекъснато пълни с туристи от страната и чужбина. В района има всички необходими условия за развитие на селски туризъм.

Главното предимство на имота е прекрасната морска гледка, която се разкрива от него. Качеството на строителството е високо и отговаря на всички Европейски стандарти.

За подробна информация:
Апартамент в Бяла с гледка към морето

No comments yet»

Вашият коментар