Недвижими Имоти

Недвижими имоти в България по брега на Черно море и в планински ски курорти

Офис сграда в центъра на град Варна

Офис сградата в центъра на град Варна разполага с разнообразни офис помещения, с различна големина, кафе-бар, фитнес зала и паркоместа. Срокът на завършване на обекта е март 2009г.

Офис сграда в центъра на град Варна

Варна е най-големият град на Българското Черноморие и е една от най-предпочитаните дестинации за много чуждестранни туристи, търсещи отдих, спокойствие и красива природа.

Климатът във Варна е умерено-континентален. Тук липсват екстремни температурни стойности, поради влиянието на Черно Море. Зимата е мека, пролетта е прохладна, лятото е топло, а есента- влажна. Туризмът е един от най-развитите отрасли в града. През летните месеци, Варна привлича хиляди туристи със своите горещи плажове, атрактивен нощен живот и кристално чиста морска вода.

Летните курорти Св.Константин и Елена, Златни Пясъци, Ривиера и Слънчев Ден са разположени само на няколко километра северно от града. Качеството на туристическите услуги е високо и конкурира успешно качеството на услугите предлагани в други известни дестинации като, Гърция, Турция, Хърватска и много др.

Активният туристически сезон започва през средата на Април и продължава до края на Октомври. Не само горещото слънце и морските вълни привличат чуждестранните туристи. Някои от тях предпочитат да посрещнат Коледните и Новогодишни празници имено тук и да се насладят на прелестната, снежна Варна.

За подробна информация:
Офис сграда в центъра на град Варна

Реклами

No comments yet»

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: